A boka mobilitása és a Rounds

Néha a probléma mélyre nyúlik, de a nagy SMR eszközök csak a felszínt karcolják. Vegyük most például a vádlit ennek illusztrálására.

Van két nagy izmunk: a gastroc és a soleus. Ezek a nagy izmok látszólag önmaguk alkotják az egész alsó lábszárat. Elfedik az alsó lábszár összes kis izmát, de természetesen nagy felelősségük is van.

Ha egyszerűen csak mélyebbre akarsz guggolni, akkor néha elég lehet a vádlid hátsó részét megkezelni egy nagyobb eszközzel, és máris indulhatsz a versenyre.

De sok esetben van néhány mögöttes izom és fascia, ami hátráltatja a dolgokat. A gyenge láncszem a láncban.

Most leginkább a vádli alsó feléről beszélünk (lásd fenti kép). Mindkét oldala tele van apró izmokkal, amelyek segítenek a lábfej és a boka irányításában. Anélkül, hogy túl mélyen belemennénk az anatómiába, elégedj meg azzal, hogy ez egy vizsgálatra érdemes terület, ahol érdemes megnézni, van-e valamilyen feszülés.

Ezek az apró izmok még a legnagyobb embert is visszatarthatják a teljes mobilitástól, mivel a boka teljes mozgástartományának megléte szinte minden mozgáshoz elengedhetetlenül szükséges.

A Rounds tökéletes társa szinte minden más SMR eszköznek, mert le tud menni a mélyebb izmokig, oda, ahova csak egy kisebb eszköz juthat el.

ÍME EGY EGYSZERŰ GYAKORLATSOR, AMELY SEGÍT MAXIMALIZÁLNI A BOKÁD MOBILITÁSÁT:

Külső vádli / lábszár

Belső vádli / lábszár

Lábfej

Ne feledkezz meg a lábfejcsontok közötti apró izmokról sem! Ez az a hely, ahol a Micro Round ragyog. (Lásd a fenti képen látható fekete Rounds-ot).

7500 Ft
10900 Ft
10900 Ft11900 Ft
A bejegyzés kategóriája: Cikk. Mentsd el könyvjelzőbe: permalink.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Feliratkozás várólistára Ha termék újra raktáron lesz, email-ben értesítünk. Kérünk, add meg az email címedet: