Légy a partnerünk!

Szeretnéd forgalmazni termékeinket? Tartanál néhányat készleten az edzőtermedben? Ki szeretnéd egészíteni a gyógytornász, masszőr, személyi edző tevékenységed egy új forrással? Vagy csak tetszenek a termékek és képviselnél minket rendezvényeken vagy a versenypályán?

A BFour Innovative Tools Kft. a RAD termékek kizárólagos közép-európai forgalmazója. Meggyőződésünk, hogy termékeink a legjobbak a maguk nemében, ami élettartam garanciával és profi, gyógytornász által támogatott ügyfélszolgálattal kiegészülve vonzó alternatívát kínál más hasonló termékekkel szemben. Ha osztod ezt a véleményünket és úgy gondolod, hogy szeretnél partnerünk lenni, keress minket telefonon, vagy akár most azonnal az űrlapon keresztül.

Különböző partneri programjaink úgy lettek kialakítva, hogy a legkisebbektől a legnagyobbakig tudjunk vonzó üzleti lehetőséget ajánlani. Legyél akár egy egyedül dolgozó gyógytornász, jóga edző, sportoló, vagy rendelkezz akár több fitness teremmel, webshoppal, biztosak vagyunk benne, hogy olyan ajánlatot tudunk tenni, amivel elégedett leszel.