VISSZAKÜLDÉS / ELÁLLÁS

Ha a RAD Roller küldeményed kézhezvételét követő 14 napon belül meggondolod magad, elállhatsz a vásárlástól. Küldd vissza nekünk a megrendelt terméket, és mi visszadjuk az árát.

Ez az alábbi jogszabályban rögzített jogod:

A „45/2014. (II. 26.) 17/1999. (II.5.)Korm. rendelete a a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól”  szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.  Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését.

A vállalkozó a termék visszaérkezését követően a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül visszatéríti a termék vételárát és a vásárláskor jelentkező szállítási költséget a fogyasztó részére.

A jogszabály részletesen: http://www.kozlonyok.hu/nkonline/MKPDF/hiteles/MK14030.pdf

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben élni szeretnél elállási jogoddal,  úgy azt a termék átvételét követő 14 napon belül jelezned kell a elérhetőségeink valamelyikén (postai levélben, emailben vagy telefonon), lehetőség szerint írásban. Postai úton történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe, telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonálás időpontját. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként add fel a leveledet, mivel csak így tudod igazolni a postára adás dátumát.  Fontos, hogy a termék feladása vagy futárszolgálatnak történő átadása az elállási szándék bejelentését követő 14 napon belül megtörténjen. A visszaszolgáltatással kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, az utánvéttel küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni. Kiemelten ügyelj a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli. Környezetvédelmi okokból kérünk, őrizd meg az eredeti csomagolást, és ha lehet, abban küldd vissza a terméket. (A csomagolás sérülése vagy hiánya nem befolyásolja az elállási jogot.) 

Amennyiben a terméket azért küldöd vissza, mert a termék hibás vagy sérült, úgy a visszaküldés költségét természetesen mi álljuk.

A visszaküldés módjai:

Annak érdekében, hogy minél gazdaságosabb legyen a visszaküldés, a Vaterafutár oldal használatát ajánljuk. (A Vaterafutár szabadon használható, vaterás adás-vétel nélkül is.) Itt több szolgáltató és szállítási megoldás közül választhatsz.

Foxpost automata  választása esetén – az online regisztrációt követően, már az automatánál – a kezdő menüből válaszd a Vaterafutár pontot, majd kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat! A Foxpost csomagküldés díját bankkártyával kell kiegyenlíteni az automatánál. A Foxpost emailben küldi a nyomkövetéshez szükséges tudnivalókat.
Foxpost cél automata: Zalaegerszeg Spar Batthyány utca (8900 Zalaegerszeg, Batthyány utca 14.)

Magyar Posta (MPL). A feladáshoz – a csomag mellett – add át a vaterafutáros regisztrációnál létrejövő pdf-et kinyomtatva. Fizetni készpénzzel lehet. A küldemény útját itt követheted nyomon:
https://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes
Küldeményazonsító: a pdf-ben a vonalkód alatt található kód aláhúzott része.
MPL cél automata: 25. számú csomagautomata – Zala Pláza (Zalaegerszeg, Stadion u. 5, 8900)  – ezt a címet ráírhatod a csomagra is, de erre elvileg nincs szükség.

A visszaküldéshez szükséges adatok:

Címzett: BFour Innovative Tools Kft.
Cím: 8900 Zalaegerszeg, Budai Nagy Antal u. 19.
Email: [email protected]
Telefon: 06205191520

A termék visszaérkezését követő 14 napon belül a BFour Innovative Tools Kft. visszatéríti a Vásárló által megadott bankszámlaszámra a termék vételárát és a rendeléskor jelentkező szállítási költséget. (A visszajuttatás költségét a vevő fizeti.) Kérjük, add meg a visszautaláshoz szükséges adatokat – egy nevet és a hozzá tartozó bankszámla számot – emailben vagy a visszaküldött csomagban, írásban. Amennyiben bankkártyával fizettél, a visszatérítést is a bankkártyára fogod megkapni.

Át nem vett utánvételes csomag

Az át nem vett utánvételes csomag esetében a visszaküldési díj a vásárlót terheli. Amennyiben szeretné, hogy csomagját újra kiküldjük, úgy a kiszállítási díj újra felszámításra kerül.

Köszönjük az együttműködésedet!