Adatkezelési tájékoztató

Hatályos: 2018. május 25.-től
Frissítve: 2024. március 20.

  

Adatkezelő megnevezés

Adatkezelő megnevezése: BFour Innovative Tools Kft.
Székhely: 8900 Zalaegerszeg, Zala u. 2/D..
Képviselő: Gerencsér Balázs ügyvezető
Adószám: 25801918-2-20
Cégjegyzékszám: 20-09-075338
Bejegyző hatóság: Zala Megyei Cégbíróság
Honlap: radroller.hu
E-mail és Ügyfélszolgálat: [email protected]
Adatkezelési nyilvántartási azonosító: NAIH-119595/2017
Tárhelyszolgáltató adatai:
FastComet Inc – Suite 300 – #846 – 350 Townsend Street – San Francisco, CA 94107 – USA

A jelen Adatvédelmi szabályzat ismerteti a BFour Innovative Tools Kft. irányelveit a https://radroller.hu (a “Szolgáltatás”) elérése során gyűjtött információk gyűjtésére és felhasználására vonatkozóan. Ez az Adatvédelmi szabályzat ismerteti az Ön adatvédelmi jogait és azt, hogy az adatvédelmi törvények hogyan védik Önt.

A Szolgáltatásunk használatával Ön hozzájárul ahhoz, hogy az Ön adatait a jelen Adatvédelmi szabályzatnak megfelelően gyűjtsük és felhasználjuk. Kérjük, ne lépjen be és ne használja a Szolgáltatásunkat, ha nem járul hozzá az Ön adatainak a jelen Adatvédelmi szabályzatban leírtak szerinti gyűjtéséhez és felhasználásához. Ez az Adatvédelmi szabályzat a CookieScript Privacy Policy Generator segítségével készült.

A BFour Innovative Tools Kft. jogosult a jelen Adatvédelmi szabályzatot bármikor módosítani. Erre előzetes értesítés nélkül kerülhet sor.

A BFour Innovative Tools Kft. a módosított adatvédelmi szabályzatot a https://radroller.hu weboldalon teszi közzé.

Az Ön személyes adatainak gyűjtése és felhasználása

Az általunk gyűjtött információk

Szolgáltatásunk használata során Önt arra kérik, hogy adjon meg személyes adatokat, amelyeket a kapcsolatfelvételhez vagy az Ön azonosításához használunk. https://radroller.hu a következő információkat gyűjti:

  • Felhasználási adatok
  • E-mail
  • Név
  • Mobilszám
  • Munkacím
  • Lakcím

A használati adatok a következőket tartalmazzák:

  • A webhelyet elérő számítógépek IP-címei
  • Weboldal-kérések
  • Hivatkozó weboldalak
  • A webhely eléréséhez használt böngésző
  • A hozzáférés időpontja és dátuma

Hogyan gyűjtjük az információkat

A https://radroller.hu a következő módon gyűjti és kapja meg az Öntől származó információkat:

  • Amikor Ön kitölti a regisztrációs űrlapot vagy más módon elküldi személyes adatait.
  • Amikor Ön kapcsolatba lép a Szolgáltatásunkkal.
  • Külső, nyilvános forrásokból.

Az Ön adatait legfeljebb 30 napig tároljuk, miután már nem szükségesek a szolgáltatás nyújtásához. Az Ön adatait a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően hosszabb ideig is megőrizhetjük a jelentéstétel vagy nyilvántartás céljából. Az Önt személyesen nem azonosító információk határozatlan ideig tárolhatók.

Hogyan használjuk fel az Ön adatait

A https://radroller.hu az Ön adatait a következő célokra használhatja fel:

  • Szolgáltatásunk nyújtása és karbantartása, valamint a szolgáltatásunk használatának nyomon követése.
  • Egyéb célokra. A BFour Innovatív Tools Kft. az Ön adatait adatelemzésre használja fel a használati trendek azonosítása vagy marketingkampányaink hatékonyságának meghatározása céljából, amennyiben ez indokolt. Az Ön adatait Szolgáltatásunk, termékeink, szolgáltatásaink és marketingtevékenységeink értékelésére és javítására használjuk fel.
  • Az Ön fiókjának kezelése. Az Ön személyes adatai lehetővé tehetik a Szolgáltatásunk több olyan funkciójához való hozzáférést, amelyek a regisztrált felhasználók számára állnak rendelkezésre.
  • Az Önnel való kapcsolatfelvételhez. A BFour Innovative Tools Kft. szükség esetén vagy indokolt esetben e-mailben, telefonon, SMS-ben vagy más elektronikus kommunikációs formában felveszi Önnel a kapcsolatot a funkciókkal, termékekkel, szolgáltatásokkal vagy biztonsági frissítésekkel kapcsolatban.
  • Célzott reklám. Az Ön személyes adatait az Ön egyedi érdeklődési körének megfelelő hirdetési erőfeszítések javítására használjuk fel.
  • Marketing és promóciós kezdeményezések. A BFour Innovative Tools Kft. az Öntől gyűjtött nem specifikus adatokat marketingtevékenységeink javítása érdekében használja fel.
  • Hírekkel, általános információkkal, különleges ajánlatokkal, új szolgáltatásokkal és eseményekkel kapcsolatos tájékoztatás.
  • Ügyfélmegrendelések kezelése. Az Ön e-mail címét, telefonszámát, közösségi média profiljait és egyéb felhasználói fiókinformációit a Szolgáltatásunkon keresztül leadott megrendelések kezelése érdekében használjuk fel.
  • Vitarendezés és oldalvédelem. Az Ön adatait jogvita esetén a Szolgáltatásunkkal kapcsolatos problémák megoldására használjuk fel.
  • Ajánlások és ügyfél-visszajelzések gyűjtése. Ha Ön megoszt egy ajánlást vagy véleményt a Szolgáltatásunk használatával kapcsolatos tapasztalatairól, azt megosztjuk vagy más módon felhasználjuk a weboldalon.
  • Szerződés teljesítéséhez. Az Ön személyes adatai a Szolgáltatásunkon keresztül vásárolt termékekre vagy szolgáltatásokra vonatkozó vásárlási szerződés kidolgozását, vállalását és betartását segítik.

Hogyan osztjuk meg az Ön adatait

A BFour Innovative Tools Kft. adott esetben az alábbi helyzetekben osztja meg az Ön adatait:

  • Az Ön hozzájárulásával. A BFour Innovative Tools Kft. az Ön kifejezett hozzájárulásával bármilyen célból megosztja az Ön adatait.

Harmadik fél általi megosztás

Bármely harmadik félnek, akivel megosztjuk az Ön adatait, nyilvánosságra kell hoznia, hogy milyen célra kívánja felhasználni az Ön adatait. Az Ön adatait csak addig az időtartamig őrizhetik meg, ameddig azokat az információk kérésekor vagy átvételekor közölték. A harmadik fél szolgáltató nem gyűjtheti, nem adhatja el és nem használhatja tovább az Ön személyes adatait, kivéve, ha az a megadott cél eléréséhez szükséges.

Az Ön adatai harmadik féllel való megosztására többek között a következő okokból kerülhet sor:

  • Elemzési információk. Az Ön adatai megoszthatók online elemző eszközökkel a weboldal forgalmának nyomon követése és elemzése érdekében.
  • Fizetésfeldolgozási és behajtási szolgáltatások. Az Ön adatait vásárlás, visszatérítés vagy más hasonló kérés esetén a fizetések feldolgozása érdekében használjuk fel.
  • Marketingkezdeményezések. Az Ön adatait hírlevelek, e-mailes marketingtevékenységek, hirdetések és egyéb információk létrehozására és küldésére használjuk fel.
  • Célzott hirdetési kampányok javítása. A BFour Innovative Tools Kft. harmadik fél szolgáltatókkal működik együtt a célzott hirdetési kampányok javítása érdekében.

Ha Ön úgy dönt, hogy a regisztráció során vagy más módon ilyen információkat ad meg, akkor ezzel engedélyt ad a BFour Innovative Tools Kft. számára, hogy ezeket az információkat a jelen Adatvédelmi irányelvekkel összhangban lévő módon felhasználja, megossza és tárolja.

Az Ön adatai további okokból is nyilvánosságra hozhatók, többek között:

  • A vonatkozó törvényeknek, rendeleteknek vagy bírósági végzéseknek való megfelelés.
  • Válaszadás azokra az állításokra, amelyek szerint a Szolgáltatásunk használata harmadik fél jogait sérti.
  • Az Ön által velünk kötött megállapodások végrehajtása, beleértve a jelen Adatvédelmi szabályzatot is.

Sütik

A sütik olyan kis szöveges fájlok, amelyeket az Ön által látogatott webhelyek helyeznek el az Ön számítógépén. A webhelyek sütiket használnak a felhasználók hatékony navigációjának és bizonyos funkciók elvégzésének elősegítésére. A weboldal megfelelő működéséhez szükséges cookie-k az Ön engedélye nélkül is elhelyezhetők. Minden más cookie-t jóvá kell hagyni, mielőtt a böngészőben beállítaná azokat.

Szigorúan szükséges sütik. A szigorúan szükséges cookie-k lehetővé teszik a weboldal alapvető funkcióit, például a felhasználói bejelentkezést és a fiókkezelést. A weboldal nem használható megfelelően a szigorúan szükséges cookie-k nélkül.

  • Teljesítménysütik. A teljesítménysütiket arra használják, hogy lássák, hogyan használják a látogatók a weboldalt, pl. analitikai sütik. Ezek a sütik nem használhatók egy adott látogató közvetlen azonosítására.
  • Célzott cookie-k. A célzott cookie-kat a látogatók azonosítására használják a különböző weboldalak között, pl. tartalmi partnerek, bannerhálózatok. Ezeket a cookie-kat a vállalatok arra használhatják, hogy a látogatók érdeklődési köréről profilt készítsenek, vagy más weboldalakon releváns hirdetéseket jelenítsenek meg.
  • Funkcionalitási sütik. A funkcionalitási cookie-kat arra használják, hogy megjegyezzék a látogató adatait a weboldalon, pl. nyelv, időzóna, bővített tartalom.

A cookie-k használatához való hozzájárulását az alábbiakban módosíthatja.

Biztonság

Az Ön adatainak biztonsága fontos számunkra. A https://radroller.hu számos biztonsági intézkedést alkalmaz az Ön által megadott adatok visszaélésének, elvesztésének vagy megváltoztatásának megakadályozása érdekében. Mivel azonban nem tudjuk garantálni az Ön által megadott információk biztonságát, a szolgáltatásunkhoz való hozzáférés saját felelősségére történik.

A BFour Innovative Tools Kft. nem felelős a harmadik felek által üzemeltetett weboldalak teljesítményéért vagy az Ön velük való interakciójáért. Amikor elhagyja ezt a weboldalt, javasoljuk, hogy tekintse át a többi olyan weboldal adatvédelmi gyakorlatát, amellyel kapcsolatba lép, és állapítsa meg, hogy ezek a gyakorlatok megfelelőek-e.

Kapcsolatfelvétel

Bármilyen kérdés esetén kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a következő módokon:

Név: BFour Innovative Tools Kft.

Cím: Cím: 8900 Zalaegerszeg, Zala u. 2/D. 2/7.

Email: [email protected]

Honlap: https://radroller.hu

Telefon: +36305191520

Az Ön adatainak kezelésével kapcsolatos bármilyen kérdése vagy aggálya esetén az adatvédelmi tisztviselőnkhöz fordulhat: Gerencsér Balázs, [email protected].