NAGYKÖVETEINK

A RAD nagyköveti program kiváló sportolók, edzők és befolyásos személyiségek sokszínű csapatából áll. Ők képviselik a RAD-ot a világ több száz rendezvényén, és szorosan együttműködnek a RAD-dal az új termékek finomításában és mások oktatásában!

Érdekel a jelentkezés? Kattints ide:

NAGYKÖVETEINK

A RAD nagyköveti program kiváló sportolók, edzők és befolyásos személyiségek sokszínű csapatából áll. Ők képviselik a RAD-ot a világ több száz rendezvényén, és szorosan együttműködnek a RAD-dal az új termékek finomításában és mások oktatásában.

Érdekel a jelentkezés? Kattints ide:

DR. SHAUN PALMER PT, DPT, ATC

DR. SHAUN PALMER PT, DPT, ATC

A fizikoterápia doktora

Shaun fizikoterapeuta és atlétikai edző. Phoenixben (AZ) praktizál. A Doc Doc Goose Podcastnak egyik házigazdája.

DR. ARIELE FOSTER, PT, DPT

DR. ARIELE FOSTER, PT, DPT

A fizikoterápia doktora, jóga- és mozgástanár, anatómia tréner

Ariele a fizikoterápia doktora, a YogaAnatomyAcademy.com alapítója, a Yoga Journal Fascia Release for Yoga tanfolyamának megalkotója, valamint régóta jógaoktató és a fascia rajongója.

KESZTHELYI-NAGY RITA

KESZTHELYI-NAGY RITA

olimpiai bronzérmes, Európa-bajnok magyar vízilabdázó

Rita egy kivételes tehetségű, olimpiai bronzérmes, Európa-bajnok magyar vízilabdázó. Jelenleg a női válogatott csapatkapitánya. A 2015-ös VB-n és a 2016-os EB-n a torna gólkirálya lett. Idén szeretné megnyeri a csapattal az Európa-bajnokságot és a Világbajnokságot is. Mi szurkolunk és igyekszünk segíteni, hogy így is legyen!

STACY MCCLOUD

STACY MCCLOUD

IFBB Bikini Profi és 2x Bikini Olimpikon, NPC Bikini Pózoló Edző & Online Életmód Edző

Kikerülve az edzőteremből másokat inspiráló boldog és kiegyensúlyozott életet él. Stacy a legtöbb idejét a számítógép előtt tölti! Miután több mint egy évtizedig nemzetközi műsorvezetőként és riporterként dolgozott a televízióban, Stacy most a kamera mögötti munkára összpontosít, mint egy nagy fitneszmárka kreatív tartalomírója és -készítője.

SCOTT COOPER

SCOTT COOPER

Társ-akrobata

Scott 2011 óta lép fel és tanít. San Diegóban él, és partnerével az AcroArmy tagjaként edz. A világ minden táján fellépett már produkciókban, a Pippin: the Broadway Musical 2017-es turnéjától kezdve a Party Like a Gatsbyig, és nemrég a 2019-es Emmy-díjátadón is fellépett.

BERECZKI RICHÁRD

BERECZKI RICHÁRD

MAGYAR Válogatott öttusázó

Gyerekkorom óta az életem a sport. Óriási megtiszteltetés számomra hogy hazámat, Magyarországot képviselhetem a versenyeken. Nagy álmom és célom a párizsi olimpián versenyezni. Ezzel kelek és ezzel fekszem nap, mint nap. Hálás vagyok, hogy a RAD Roller termékeivel készülhetek.

ANA SIBERIO

ANA SIBERIO

Díszlovagló és edző

Ana Daniela Siberio professzionális lovas és edző a floridai Wellingtonban. Lusitano lovakat importál Portugáliából és fejleszti őket, hogy az Adequan Global Dressage Festivalon versenyezhessenek.

QASSANDRA KAUZLARICH

QASSANDRA KAUZLARICH

Légtornász, akrobata, balerina

Profi légtornász, akrobata és balerina vagyok San Diegóban. Több mint két évtizede lépek fel, és sok éve edzősködöm. A mozgás a szenvedélyem és az alapelemem!

BEAU CAMPBELL

BEAU CAMPBELL

Jóga, tánc és holisztikus egészség

Hivatásos táncos vagyok, jóga tanuló és tanár, valamint holisztikus egészségügyi edző! Célom a művészet és a wellness egyesítése, hogy így segítsek a diákoknak kifejezni egyedi hangjukat, mint fizikai és érzelmi kiút, és egyben lépni egyet az átalakulás felé.

VERES AMARILLA

VERES AMARILLA

paralimpiai bajnok párbajtőrvívó

Békéscsabán született, tizenhárom évesen kezdte a vívást, azonban veleszületett betegsége miatt nem tudta folytatni edzéseit, így edzősködni kezdett. Ezt követően kerekesszékes vívóként indult versenyeken. Számos egyéni és csapatérem után a 2021-ben Tokióban megrendezett paralimpián bajnoki címet szerzett.

IAN HEINISCH

IAN HEINISCH

#9 rangsorolt középsúlyú UFC bunyós

SALLY ARSENAULT

SALLY ARSENAULT

BJJ fekete öv

Edzés, emelés, futás, helyreállítás, ismétlés.

KIERAN MCPHERSON

KIERAN MCPHERSON

Profi offroad triatlonista

Új-Zélandról származom, és 2014 májusa óta vagyok RAD-nagykövet. Élveztem, hogy végignézhetem és részese lehetek annak, ahogy a RAD egyre erősebbé válik. Maradjatok RAD!

JEFF SAMUEL

JEFF SAMUEL

Profi strandröplabda (AVP)

Jeff Samuels profi strandröplabdázó élvezi, ha másokat is motivál arra, hogy világlátását a saját sportágában alkalmazva érje el az álmait. A profi röplabdatorna rendkívül különleges játékosa.

ROCHELLE BASIL

ROCHELLE BASIL

Elit maratonista + edző

Rochelle új-zélandi születésűként többször képviselte hazáját, legutóbb a terepfutó-világbajnokságon (2019). Férjével a CO állambeli Boulderben él, ahol reméli, hogy a következő Nemzetközösségi Játékokra és végül az olimpiára is kvalifikálni tudja magát. Rochelle minden korosztályú és képességű futót edz, hogy elérjék sportcéljaikat mind hazai, mind nemzetközi szinten.

CAMDEN PULKINEN

CAMDEN PULKINEN

Team USA műkorcsolyázó

Camden Pulkinen 2018-as amerikai junior bajnok és korábbi világcsúcstartó. Nemzetközi szinten a Team USA színeiben versenyez.

KIM JONES

KIM JONES

Integratív teljesítményedző (CSCS, USAW), funkcionális medicina egészségedző, precíziós táplálkozás 1. szintű edző (PN1)

Jones edző a legmodernebb fájdalom- és teljesítményneurológiai edzésmódszerekkel segít ügyfeleinek csökkenteni a fájdalmat, visszanyerni a fizikai szabadságot és visszatérni szeretett tevékenységeikhez.

RACHEL RUBIN

RACHEL RUBIN

Rachel Rubin a Rise Gatherings nevű elvonulásszervező szervezetén keresztül az átalakulás elősegítője és progresszív vezetője a wellness-iparban. Létrehozta saját fitneszprogramját, a Kettlebell Kundalini-t, amelynek középpontjában a test és az elme tudatosságának és kapcsolatainak erősítése áll. Rachel az OMFIT egyik alapító oktatója, ahol számos mozgásóráján vehetsz részt. Rachel szomatikus terapeuta is, és a gyógyulás útjaként a testükkel való kapcsolatra igyekszik rávezetni az egyéneket.

LIZ THOMAS

LIZ THOMAS

Félig nomád életmódot él szerte az Egyesült Államokban. Megtapasztalja és megosztja a levegőben való játék, akrobatika és egyensúlyozás mély szeretetét.

MAX FULTON

MAX FULTON

Egy olyan apa vagyok, aki élvezi a külső és belső határok feszegetését. Inspirál a körülöttem élő emberek fejlődése. Szeretek segíteni a barátaimnak és a munkatársaimnak, hogy kihasználják a bennük rejlő lehetőségeket, valamint szeretem felfeldezni a saját határaimat is.

SAMANTHA CORDOVA

SAMANTHA CORDOVA

Tulajdonos, Személyi edző

Személyi edző, futóedző és a Miss Fit Training tulajdonosa

Samantha az ügyfeleket a mozgás és a mobilitás egységére neveli – az SMR technikákra specializálódott, és igyekszik mindenki számára elérhetővé tenni a fittséget.

JENNA LEVEILLE

JENNA LEVEILLE

Alapító, Getting Closer Everyday – GCE Wellness Marketplace – Évente több mint 3 millió embert ér el, Sales Coach + Wellness rajongó| Women’s Health Magazine Influencer

Megosztottam a fogyásom történetét abban a reményben, hogy segíthetek más embereknek, akik szenvednek vagy feladták. Megvan a hatalmad, hogy megváltoztasd az életed! A GCE egy olyan platform rendelkezik, amely támogatja a legjobb termékeket, szolgáltatásokat, és ingyenes felelősségvállalási támogatást nyújt!

DENELLE JARRO NUMIS

DENELLE JARRO NUMIS

Jóga szakember (E-RYT 500), meditációs tanár és RAD Master Coach

Denelle Jarro Numis jógaórákat, meditációs tanfolyamokat és RAD mobilitási workshopokat tart nyilvános, magán és vállalati környezetben San Franciscóban, Kaliforniában. RAD nagykövetként és mesteredzőként Denelle imádja a szöveteket hengerezni, és mobilitási tippeket megosztani tanítványaival. Namaste!

HOLLY HAAS

HOLLY HAAS

RYT 500, Stúdió tulajdonos

Másokat inspirálni, hogy a jógán keresztül megtalálják a belső erejüket, a kecsességet és az egyensúlyt az életben.

CHELSEA LEE

CHELSEA LEE

OKLEVELES jógaterapeuta

Creatrix, anatómia kocka és filomata Squamishban, BC-ben, aki arra törekszik, hogy másokat is ellásson és felvirágoztasson azon tudással és készségekkel, amelyek ahhoz szükségesek, hogy értelmes változásokat érjenek el saját életükben.

PAUL DAVIDSON

PAUL DAVIDSON

Edző

Az egészség a szenvedélyem. Már 5 éves korom óta tudtam, hogy ezt akarom csinálni az életemmel: segíteni másoknak, hogy a lehető legjobbat hozzák ki magukból, biztosítani, hogy rendelkezzenek a tudással ahhoz, hogy kitartsanak nem csak a fitnesz, hanem az élet hullámzásán és áradásán keresztül, és felismertetni velük, hogy a kettő szorosan összefügg.

COLLEEN JOLLY

COLLEEN JOLLY

HBIC

Rúdtáncos, vállalkozó, mobilitás mániás

KACEY HAGERTY

KACEY HAGERTY

Kacy a Nashville Insider című countryzenei műsor országos tudósítója, és interjúkat készít sztárokkal az országos E! News számára. Kacy volt a házigazdája a WSMV hosszú ideje futó napi műsorainak, a More at Midday és a Better Nashville címűeknek, amelyek a Music City legjobbjait mutatják be! Emellett a Today in Nashville című műsor különleges tudósítója volt, és az NFL Hall of Famer Eddie George-dzsal közösen vezette a Titans Blitz című futballműsort.

CHRISTINA PISCHEL

CHRISTINA PISCHEL

Jóga oktató E-RYT 500 és vállalkozó

Büszke vagyok rá, hogy Coloradóban születtem. A jóga nekem egy különleges ajándék. Szeretettel és örömmel adok útmutatást, támogatást és szórakozást a tanítványaimnak. Tanáraim, társaim, tanítványaim és a világ inspiráltak, hogy motivációt, energiát, törődést és megerősítést nyújtsak minden egyes órámon. A Foursee Apparel, a Friday Night Yoga Club Denver és a Yoga Rocks the Park Denver tulajdonosa vagyok.

KILEY HOLLIDAY

KILEY HOLLIDAY

Jóga oktató és mozgás specialista

Kiley Holliday vinyasa flowt, sportolóknak szóló jógát és terápiás mozgást tanít New Yorkban, emellett elvonulásokat és workshopokat tart világszerte. A Shape, a Fashion Spot és a New York Times is bemutatta már. Írásai a Yoga Journalban jelentek meg.

MICHAEL ÉS LEE

MICHAEL ÉS LEE

Rendvédelmi fitnesz edzők és a Forever Aesthetic Company tulajdonosai

Egy olyan pár vagyunk, aki együt él és együtt dolgozik. Felkészítjük a sportolóinkat a rendvédelmi erők fizikai tesztjeire. A fitness iránti szenvedélyünknek köszönhetően változást tudtunk elérni közösségünkben.

CARIE BRADSHAW

CARIE BRADSHAW

Személyi edző, wellness konzultáns

Carie Bradshaw személyi edző és testépítő, aki arra törekszik, hogy életét katalizátorként használja az általános egészség és wellness inspirálására.

BRENNAN MEJIA

BRENNAN MEJIA

Kineziológus, CSCS, ACSM CPT, ISSA Sporttáplálkozási Szakember, Vinyasa Flow Yoga oktató, Színész, Kaszkadőr, Tornász

LARA EDERER

LARA EDERER

Jógaoktató, 500 E-RYT, Yoga Medicine által regisztrált terapeuta

Seattle-i jógatanár vagyok, és társalapítója a Viveka Jóga Iskolának, valamint egy 200 és 300 órás RYS-nek, ezenkívül a Yogalab Northwestnek, egy PNW-alapú szervezetnek, amely nemzetközi tanárokat fogad. Büszke anyukája vagyok egy vad 10 éves fiúnak és egy anatómiai kocka!

Feliratkozás várólistára Ha termék újra raktáron lesz, email-ben értesítünk. Kérünk, add meg az email címedet: