Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Masszázs hengerek

RAD Helix

20500 Ft

Masszázs hengerek

RAD Axle

26500 Ft

Masszázshengerek előnyei

A MASSZÁZS HENGER ELŐNYEI

TRIGGER PONTOK FELOLDÁSA, MYOFASCIÁLIS FÁJDALOM CSÖKKENTÉSE

Csökkenti a lágyszöveti triggerpontok gyulladását és terhelését. Mindennapos fascia masszázs segítségével javítja a közérzetet és fejleszti a testtudatot.

IZOMFESZÜLÉS ÉS IZOMFÁJDALOM CSÖKKENTÉSE

Napi 10 perces hengerezéssel elősegítheted az edzés utáni gyorsabb regenerálódást. A regenerálódásnak meg kell történnie, mielőtt fejlődést érhetünk el. A fájó izomzat regenerálódása fontos a sérülésmentesség megőrzéséhez és a mozgásbeszűkülés minimalizálásához.

FLEXIBILITÁS ÉS MOBILITÁS NÖVELÉSE

Az ízületi mozgástartomány és myofasciális mobilitás növelése segít a nagyobb gyorsaság és erő kifejtésében. Általános felhasználásra tervezve, pl.: IT szalagok, négyfejű combizmok, hátizmok, nyak, lábak.

ÖNMASSZÁZS ÉS FIZIOTERÁPIA

Nagy sűrűségű habhengerek középső bemélyedéssel, hogy az izmokat masszírozd, ne a csontokat. Mindkettő kombinálható a RAD Roddal (így gyakorlatilag egy habhengert kapsz fogantyúkkal).

HORDOZHATÓ MASSZÁZSHENGEREK

Kompakt méretű SMR eszközök utazáshoz, otthoni- vagy edzőtermi használatra. Vidd magaddal a megszokott edzőtáskádban jógára, edzésre, vagy bárhova.

RAD Rod az Axle-el

“Szép, kellemes használni, nagyon jól illeszkedik az ergonómikus kialakítása a testvonalaimhoz“

H. Viktória
RAD Helix lumbális SMR

“Tökéletes méret. Térd és váll sérülésem utáni felépülésben is segítségemre volt. Nélküle sem időben sem minőségben nem tartanék ott ahol.“

G. Máté
Feliratkozás várólistára Ha termék újra raktáron lesz, email-ben értesítünk. Kérünk, add meg az email címedet:

No fields found, please go to settings & save/reset fields