A csapatról és a cégről

Néhány szó az általunk vallott elvekről, rólunk és az amerikai RAD-ról.

A csapatról és a cégről

Néhány szó az általunk vallott elvekről, rólunk és az amerikai RAD-ról.

Innováció

Innoválni. Újra-innoválni. Újra-újra innoválni (ha a helyzet ezt kívánja).

Oktatás

A mozgáshoz kell a test és az agy. A RAD összeköti a kettőt.

Életmód

Az egészséges életmód iránti vágy a vérünkben van.

Integritás

Anyukánknak igaza volt. A becsületesség mindig a helyes irány.

Hozzáállás

Az üzlet komoly dolog, de az életnek nem muszáj annak lennie!

Gerencsér Balázs | BFour Innovative Tools

Gerencsér Balázs

Chef Everything Officer
Az ember, aki igyekszik kézben tartani a dolgokat. Nyugodtan fordulhatsz hozzá bármilyen (főleg üzleti) ügyben, de ha mély szakmai kérdéseid vannak és gyors válaszra van szükséged, inkább a többbieket célozd meg. Hobbi: magashegyi túrázás, kosárlabda, mountain bike. E-mail címe: balazs@radroller.hu

Kiss Borbála | BFour Innovative Tools

Kiss Borbála

Gyógytornász, egészségfejlesztő wellness terapeuta
Csapatunk egészségügyi hátterét biztosítja, amire 20+ év tapasztalata megfelelő alapot biztosít. Valami fáj vagy nem vagy biztos benne, hogy jól csinálod a gyakorlatot? Keresd őt! E-mail címe: bobo@radroller.hu. Hobbi: torna, magashegyi túrázás, futás

A RAD ROLLER LLC.

A RAD Roller LLC. története egy Boulder nevű amerikai városban kezdődött, Colorado államban.

Az első terméket, a normál keménységű RAD Roller-t Mike Mallory biomechanikai mérnök, és Dan McIntosh profi triatlonista fejlesztette ki. E két feltaláló ezzel a termékkel hiánypótlót alkotott. A RAD Roller létrehozása előtt nem volt olyan masszázs eszköz a piacon, ami ilyen eredményes izommobilizációt tudott volna létrehozni anélkül, hogy fájdalmas nyomást vagy sérüléseket okozott volna a csontoknak, a nyaknak, vagy a hátnak. Ez a szabadalmaztatás alatt álló dizájn nem sokkal később már 3 különböző keménységben volt elérhető. Ezen termék sikerei ösztönözték, hogy egy egész RAD termékvonal jöjjön létre.

A RAD egy egészen egyedülálló, az emberi mozgás által inspirált, bárki számára elérhető termék, ami a test minden izmában megkönnyebbülést képes kiváltani. 

RADRoller Team
RADRoller Team

A BFOUR INNOVATIVE TOOLS KFT.

A BFour Innovative Tools Kft. jelenleg a RAD termékek kizárólagos közép-európai forgalmazója. Meggyőződésünk, hogy a RAD termékek a legjobbak a maguk nemében, ami élettartam garanciával és profi, gyógytornász által támogatott ügyfélszolgálattal kiegészülve vonzó alternatívát kínál más hasonló termékekkel szemben. Ha osztod ezt a véleményünket és úgy gondolod, hogy szeretnél partnerünk lenni, keress minket telefonon, vagy e-mail-ben.

A jövőben újabb innovatív sporttal, fitnesszel és rehabilitációval kapcsolatos termékek közép-európai bemutatását tervezzük.

KIEMELKEDŐ ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

A vásárlás nálunk csak az út kezdete. A végcél a szabadabb mozgás, amihez igyekszünk minden támogatást megadni. Gyógytornászunk ingyenesen megválaszolja kérdéseid, ha pedig a termékkel probléma lenne, élettartam garanciánkra számíthatsz.

INNOVATÍV TERMÉKEK

Mindig csak a véleményünk szerinti legjobb termékeket forgalmazzuk, amik mellé nyugodtan tehetjük nevünket, arcunkat.

PONTOSSÁG

Termékeinket gyorsan, pontosan szállítjuk ki, a vevői kérések maximális figyelembe vételével. Átlagos teljesítési időnk: 48 óra (a rendelés leadásától a termék átvételéig).

Ismerd meg nagyköveteinket!

Legyél a partnerünk!

Legutóbbi bejegyzéseink

SMR: Kinyitni egy időablakot

SMR: Kinyitni egy időablakot

Néha csak a regenerálódáshoz vagy a levezetéshez használsz hengert, ami nagyszerű, de ugyanakkor egy hatalmas lehetőséget is elszalasztasz, hogy minden ízületedben funkcionális javulást érj el.

Feliratkozás várólistára Ha termék újra raktáron lesz, email-ben értesítünk. Kérünk, add meg az email címedet: