RAD ROLLER USA

A RAD Roller LLC. története egy Boulder nevű amerikai városban kezdődött, Colorado államban.

Az első terméket, a normál keménységű RAD Roller-t Mike Mallory biomechanikai mérnök, és Dan McIntosh profi triatlonista fejlesztette ki. E két feltaláló ezzel a termékkel hiánypótlót alkotott. A RAD Roller létrehozása előtt nem volt olyan masszázs eszköz a piacon, ami ilyen eredményes izommobilizációt tudott volna létrehozni anélkül, hogy fájdalmas nyomást vagy sérüléseket okozott volna a csontoknak, a nyaknak, vagy a hátnak. Ez a szabadalmaztatás alatt álló dizájn nem sokkal később már 3 különböző keménységben volt elérhető. Ezen termék sikerei ösztönözték, hogy egy egész RAD termékvonal jöjjön létre.

SHOP
RAD Tanfolyam Csoportkép 2019

RAD ROLLER HUNGARY

Vagy hivatalos nevén a BFour Innovative Tools Kft. jelenleg a RAD és a NABOSO termékek kizárólagos magyarországi forgalmazója. Meggyőződésünk, hogy a RAD termékek a legjobbak a maguk nemében, ami élettartam garanciával és profi, gyógytornász által támogatott ügyfélszolgálattal kiegészülve vonzó alternatívát kínál más hasonló termékekkel szemben. Ha osztod ezt a véleményünket és úgy gondolod, hogy szeretnél partnerünk lenni, keress minket telefonon, vagy e-mail-ben.

A vásárlás nálunk csak az út kezdete. A végcél a szabadabb mozgás, amihez igyekszünk minden támogatást megadni. Gyógytornászunk ingyenesen megválaszolja kérdéseid, ha pedig a termékkel probléma lenne, élettartam garanciánkra számíthatsz.

Kiss Borbála - BFour Innovative Tools

KISS BORBÁLA
gyógytornász

Csapatunk egészségügyi hátterét biztosítja, amire 20+ év tapasztalata megfelelő alapot biztosít. Valami fáj vagy nem vagy biztos benne, hogy jól csinálod a gyakorlatot? Keresd őt! E-mail címe: [email protected]

GERENCSÉR BALÁZS
Ügyvezető

Az ember, aki igyekszik kézben tartani a dolgokat. Nyugodtan fordulhatsz hozzá bármilyen (főleg üzleti) ügyben. E-mail címe: [email protected]

KÜLDETÉSÜNK

RADikális javulást hozni az emberek életébe mozgásuk javítása által. 

VÍZIÓNK

Unleashing Human Movemet.

Az emberi mozgás felszabadítása.

ÉRTÉKEINK

Innováció, Oktatás, Életstílus, Integritás, Hozzáállás