RAD Axle és RAD Helix

RAD vs. Hagyományos masszázs hengerek

Mi teszi a RAD termékeket különlegessé a hagyományos SMR hengerekhez képest?

A kifogástalan design és az átgondolt anyagválasztás. Eszközeink nem csak hengerezésre alkalmasak. Azokat úgy terveztük, hogy maximálisan figyelembe vegyék testünk anatómiáját és az SMR-nek az idegrendszerre gyakorolt hatását. Csak így biztosítható a lehető legjobb SMR élmény. A kiemelkedő eredmények eléréséhez professzionális eszközök szükségesek. A RAD választásával biztos lehetsz a sikerben!

VÁSÁRLÁS

CSÚCSMINŐSÉGŰ ANYAGOK + KIEMELKEDŐ DESIGN

Termékeinket úgy alkottuk meg, hogy az izmot ne csak egyenes vonalban tudják nyújtani, hanem egyedülállót nyújtanak a precíziós, három dimenziós lazítás terén: pontosan ott és olyan mélyen hatnak, ahol kell és rendkívül hatákonyan szabadítják fel, hozzák újra mozgásba a fasciális réteget. 

Eszközeink orvosi minőségű, környezetbarát szilikonból, EVA habból, izzadságtaszító polymerből készülnek. BPA-t és latex-et nem tartalmaznak.

Az anyagoknak és a pontos arányoknak azt a tökéletes összhangját, ami a RAD-ot kiemelkedően hatékonnyá teszi, utánozni szinte lehetetlen.

VÁSÁRLÁS
A legfontosabb, hogy

MOZOGJ SZABADON!

Stimuláld és szabadítsd fel az izmaidat, hogy a szokásos nyújtógyakorlataid még hatékonyabbak legyenek.

Termékeink használatával rövidítheted az edzés utáni regenerációs időt, mivel RAD-ozás közben tápanyagot pumpálsz az izmokhoz, a méreganyagok távozását pedig elősegíted.

A gravitáció hatásainak legjobb ellenszere a helyes testtartás … és még jobban is érzed magad a bőrödben.

A testünk 2/3-a víz. Az izmok pumpaként működnek, melyek folyamatosan folyadékot áramoltatnak a testben. A kötött izmok nem hatékony pumpák. A fascia lazán tartásával közvetve elősegíted a keringést, így a felgyülemlett salakanyagok is könnyebben távoznak.

Az autó gumija sem egyenletesen kopik, ha a futómű nincs helyesen beállítva. Ugyanígy van ez a bokáddal, a térdeddel, a csípőddel, a hátaddal és a válladdal.

Növeld tested adaptációs képességét, hogy jobban tudjon reagálni a bekövetkező változásokra, kihívásokra. A hajlékony fa csak meghajlik a szélben, míg a merev eltörik.

előnyök

A MYOFASCIÁLIS MASSZÁZS ELŐNYEI