5 ok, amiért a CENTRE labdát minden császáros anyának receptre kellene felírni

Az SMR-eszközök helye a szülés utáni regenerációban is vitathatatlan, amikor pedig a hasi műtét utáni lábadozás, visszaerősödés van fókuszban, vitán felül áll, hogy mindenkinél előkerül a RAD Centre labdája. A Császárvonallal tornázó és heget, hasat kezelő édesanyák visszajelzéseit gyűjtöttük csokorba erről az eszközről.

Más élmény 

“Nemrég vettem meg a RAD Centre labdát. Egészen más élményt, érzést ad a császáros hegkezelés vele, mint egy sima labdával. De a fájós, fáradt deréknak is megkönnyebbülést hozott – nekem és a férjemnek is.” (Réka)

Szakember hiányában is enyhülést hozhat

“Ovulációkor nagyon feszül a hasam a császárom óta (valami még nem kerek a hegemmel, de viszcerális kezelésre sajnos nem jutok el), így nekem hónapok óta az ezen a labdán való ringatózás segít. Hamar eloszlik az az egész hasamra terjedő fájdalom, feszítő érzés a segítségével, azokkal a mozdulatokkal, amit a Haladó has- és hegkezelés videótárából csinálok. Így nem volt kérdés, nyaralásra is vittem a lasztit. Olykor a gyerkőc is szeretné elkobozni, de nem adom…” (Kata)

“Szürkeségével visz színt az életembe”

“Úúú, én szavakba nem is tudom önteni mennyire szeretem ezt a labdát! Gyakorlatilag az egész testemen használom, a legfájdalmasabb részeken a leggyengédebb módon hoz enyhülést. És hoz. Nem hittem volna, hogy egy ilyen puha labdával is lehet eredményt elérni, és mégis, van, hogy sokkal jobb, mint egy puhább SMR-henger. A trükkje nem tudom mi, mert van pár hasonló méretű labdám, de ennek a rugalmassága és a hatása a legjobb. Szürkeségével visz színt az életembe. Na, átjön mekkora fan lettem?” (Edina)

Univerzális segítség

“Én is viszem magammal mindenhova, a hengerrel együtt. A derekamra, keresztcsontra, csípőlapát masszírozására használom, meg persze a hasamra, ahogy mutattátok a Császárvonalas videóban. A gyerekek már tudják, hogy ha eltüntetik, akkor nagy bajban vannak…” (Lídia)

Megtámogathatja az összekuszált emésztést

“Az emésztésem nagyon nem jó a császárom után, sokat puffadok, fáj a hasam és ha 3-4 napig nem foglalkozom magammal, akkor a tünetek egyből jönnek. Az egyik segítségem ilyenkor a Centre labda, amivel jól odavágok ezeknek a nem túl komfortos érzéseknek.” (Sarolta)

A szakember szerint

Rákosi Dóra, a Császárvonal gyógytornásza így foglalja össze a tapasztalatait az eszközről: “Szülés után, a kisbabás mindennapokban az idegrendszerünk amúgy is túl van húzva, ilyenkor nagy segítség egy ilyen eszköz, aminek puha, lágy az érintése, mégis hatékony inger az idegrendszerünknek, a testünknek, és a hatása az oldódás, ami császármetszés után is fontos. Segítségével így a hasi szervek körüli keringés javulhat, a szervek mozgása változhat, és mindennapi mozgásainkat tudják követni” – magyarázza a szakember. Mint mondja, ez az eszköz jollie joker, mert több fronton is bevethető, társunk, segítőnk lehet az alábbiakban:

  • idegrendszeri hangolás (paraszimpatikus tónusfokozás – nyugtató, lazuló, emésztő)
  • vér- és nyirokkeringés-javítás
  • testérzékelés-változás
  • jó előkészítő eszköz a manuális hegkezelés előtt, vagy átmozgatás, mobilizálás előtt
  • testtartás-harmonizálás

Tipp: Nem véletlen, hogy a Centre a Császárvonal számtalan progamjában visszaköszön, többek között a Haladó has- és hegkezelés programban, a „Flexi” nevű, rugalmasító programban, az SMR-ezős oktatócsomagban, illetve kismamatornáinkban is.

Nézd meg őket!

Fotókredit: Tiboldi Tamás, foto.tete

13900 Ft
Akció!
Original price was: 37700 Ft.Current price is: 34000 Ft.
11900 Ft
+
Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók ki Előnézet
11900 Ft12900 Ft
A bejegyzés kategóriája: Cikk. Mentsd el könyvjelzőbe: permalink.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Feliratkozás várólistára Ha termék újra raktáron lesz, email-ben értesítünk. Kérünk, add meg az email címedet:

No fields found, please go to settings & save/reset fields