RAD CENTRE

BELSŐ MOBILIZÁCIÓ

A RAD Centre az egyetlen labda, amit direkt zsigeri lazításra terveztek. Ez a felfújható eszköz a hasfalon keresztül mobilizálja belső szerveidet, de nem éri be ennyivel! Puha érintésével fájdalommentesen át tudja vizsgálni testedet érzékeny csomók (trigger pontok) után kutatva, eközben pedig kellemesen fel is frissíti a fáradt izomzatot.

8900 Ft

Elfogyott

RAD CENTRE

A RAD Centre segítségével hasfali és belső szervi masszázst is végezhetsz, így tested ezen központi részét is mobilizálhatod. Ez a puha, kellemes tapintású labda rendkívül ügyesen és kíméletesen megtalálja a testeden lévő érzékeny pontokat is, amiket aztán megtámadhatsz valamely céleszközünkkel.  
  • Anyaga: PVC.
  • Színe: szürke
  • Mérete: 15-18 cm teljesen felfújva
  • Súlya: 57 g
  • Pumpa a csomagban.
  • Használati utasítás gyakorlatokkal a csomagban.

“A Centre-t minden reggel és este használom, mikor nincs lehetőségem hasmasszázsra menni."

Lola Freeman

jóga rajongó

A HIÁNYZÓ LÁNCSZEM
Az igény egy "has labdára" az ősemberig nyúlik vissza. Akkoriban az emberek valószínűleg több, mint 100x ültek le és álltak fel minden nap. Így a hasüregi nedvek és salakanyagok eljutottak oda, ahova kellett. A mai átlagember több, mint napi 9 órát ül. Ez igen messze van őseink aktivitásától, ami igen rossz hír szerveinknek és emésztőrendszerünknek. A RAD Centre használata aktiválja ezeket a belső szerveket és elősegíti az érintett részek megfelelő keringését, anyagcseréjét.
SZÉP HAS!
Azt nem ígérhetjük, hogy a RAD Centre használatától azonnal "reszelő" hasad lesz. Az igazság az, hogy nem lesz. A hasfali izombeszűkülések azonban drasztikusan csökkenni fognak. Ez sem elhanyagolható, hiszen ha ezek a nagy, vastag izmok nem mozognak megfelelőlen, egyensúlyuk felborul, az a gerincoszlopot is deformálja. A RAD Centre ebben tud segíteni. Puha érintéssel kőkemény eredmények.
TEST SZKENNER
A trigger pontok néha nagyon ügyesen elbújnak és segítség kell, hogy megtaláld őket. Semmi gond. A RAD Centre-re a te személyes "csomó detektíved". Ideális kezelés előkészítő eszköz. Gurulj át rajta a teljes testeddel és időzz el egy kicsit az érzékeny pontokon. Jegyezd meg ezeket a helyeket és dolgozd meg őket valamely céleszközünkkel.

RAD ROLLER

RAD HELIX

RAD ROD

RAD ROUNDS

RAD ATOM

RAD CENTRE

RAD BLOCK

RAD KITEK

RECOVERY ROUNDS (hamarosan)

RAD AXLE (hamarosan)

Pin It on Pinterest