Érdemeld ki csíkjaidat a RAD Helix-el

Tigris. Fotó: Nick Karvounis

2015. DECEMBER 7.

Forrás

Az SMR hengeren való unalmas, mindig ugyanolyan izomkilapításnak vége. Most, hogy már sokkal többet tudunk az eszköz alapú ön-manuálterápiáról, a RAD csapat megtervezett egy olyan termékvonalat, aminek a segítségével a lehető legjobb eredményeket érheted el.

Szeretnénk segítséget nyújtani ahhoz, hogy jobban mozogj, jobban érezd magad és jobban teljesíts. Ezért bemutatjuk a RAD Helix-et: a masszázs henger nemezisét, ami okosabb és sokkal hatékonyabb. Az emberi test anatómiájának maximális figyelembe vételével terveztük, így az általa nyújtott élmény sokkal kevésbé kényelmetlen. Gondolj rá úgy, mint egy kulcsra a központi idegrendszeredhez. Napi néhány percnyi mobilizáló gyakorlat elég, hogy kiváltsa azt az ingert, aminek következtében könnyebben és kevesebb fájdalommal leszel képes mozogni.

A RAD Helix az SMR hengerek következő generációja.

A DNS alakja által inspirált anatómiai design.

A RAD Helix a masszázs henger nemezise: okosabb és sokkal hatékonyabb.

Lehet, hogy furcsa piros csíkok jelennek meg a hátadon … ne aggódj! Ez bőröd megemelkedett hőmérsékletének, a helyi anyagcsere fokozódásának, illetve az izom, tartási funkciójában bekövetkezett reflex változásnak (valamint, mikroszkóppal vizsgálva: a megnövekedett sejt aktivitásnak) a következménye, nem pedig hámsérülés.

A bőrben idegek vannak, amik külső hatásra mozoghatnak, csúszhatnak. Ha a hátad valamely része fájdalmas, megpróbálhatod a Helix-el “elhúzni” a bőrt a fájdalmas részről, miközben kényelmesen fekszel a hátadon. Ahogy a bőr elmozdul, a benne található idegek stimulálódnak, aminek következtében agyad megváltoztathatja az adott területtel kapcsolatos “rossz élményét”.

https://radroller.hu/wp-content/uploads/2017/01/backmassage_large.png

Bár a Helix különösen hatékony a háti szakaszon, a testen bárhol máshol is alkalmazható. Meg fogod látni, hogy kitűnően teszi a dolgát minden nagy izomcsoporton: a farizmokon, a combizmokon, a combhajlító izmokon, az iliotibiális szalagon (IT band), a tricepszen és a vádlin. Könnyű és kompakt. Simán belefér a sporttáskádba vagy a kézipoggyászodba.

https://radroller.hu/wp-content/uploads/2016/12/57.jpg

Ne feledd, hogy a RAD Rod-dal kombinálva egy igen ütős eszközt kapsz. (Pontosabban gyúróst.) Csak dugd át a Rod-ot a Helix közepén átfutó alagúton és meglátod, mire gondolunk.

A bejegyzés kategóriája: Cikk. Mentsd el könyvjelzőbe: permalink.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Feliratkozás várólistára Ha termék újra raktáron lesz, email-ben értesítünk. Kérünk, add meg az email címedet:

No fields found, please go to settings & save/reset fields