Ingyenes szállítás 20.000 Ft felett.

RAD Roller Logo
RAD Roller Logo

Az első RAD képzések Közép-Európában

08

AUGUSZTUS, 2017

Örömmel értesítünk minden érdeklődőt, hogy idén októberben elindulnak a RAD termékvonalhoz kapcsolódó képzések, melyeket a RAD által delegált kanadai oktató, Nick Mueller tart meg.

A RAD európai oktatási körútjának részeként október 13-án Magyarországra érkezik Nick Mueller, aki Mobility 1, 2 és Master Coach tanfolyamokat fog tartani. A képzések helyszíne Budapest. Oktatási oldalainkon részletesen megtudhatod a tanfolyamok célját és bepillantást nyerhetsz a tananyagba is. Az alábbiakban szeretnénk egy kicsit magát az oktatót bemutatni.

Nick Mueller

Nick Mueller (Vancouver, Kanada) a RAD Golf képzési vezetője, valamint Mobility 1, 2 vezető oktató. Szenvedélye a teljesítmény és hatékonyság hajszolása. Erőnléti edzői múltja során sokféle sportágból érkező amatőr- és profi sportolókkal, olimpikonokkal foglalkozott. Nick specialitása a mobilitás visszaállítása, a mozgáshatékonyság és erő növelése, valamint a forgó mozgást igénylő sportokban való kiemelkedő teljesítmény biztosítása. “Lépj egyet hátra, hogy kettőt előre léphess” felfogásának köszönhetően képes rendkívül stabil alapokat kialakítani sportolóiban. Ennek köszönhetően vált gyorsan elismert konzulensé a tengeren túlon mind az amatőr, mind a profi sportolók között.

“Lépj egyet hátra, hogy kettőt előre léphess”

A képzéseken természetesen tolmács segítségével sajátíthatod el az anyagot.

Ha szeretnél az utóbbi évtized fasciával és fájdalom kezeléssel kapcsolatos kutatási eredményeire épített, kanadai oktató által, Közép-Európában elsőként megtartott tanfolyamot elvégezni, ne habozz.

Tovább információt a RAD Mobility Képzések oldalon találhatsz.

RAD Helix

RAD MOBILITY 1

RAD Roller

RAD MOBILITY 2

RAD Rod - Golf

RAD MOBILITY MASTER COACH

Feliratkozás várólistára Ha termék újra raktáron lesz, email-ben értesítünk. Kérünk, add meg az email címedet: