A kemény RAD Roller

2015. MÁJUS 26.

Forrás

A RAD Roller tervezésekor a legnagyobb hatékonyság, hordozhatóság és tartósság lebegett a szemünk előtt.

A formának illeszkednie kellett az emberi testhez, használatának kellemesnek, de ugyanakkor keménynek kellett lennie. Mindezt megfizethető áron kellett, hogy nyújtsa. Az eredeti (normál) RAD Roller mindezen követelményeknek teljes mértékben megfelelt, de voltak, akik valami még keményebbet szerettek volna.
A kemény RAD Roller a profi sportolók elsző számú választása.


Úgy gondoltuk, hogy nem az emberek véleményét próbáljuk megváltoztatni, inkább a termékünket változtatjuk meg. Létrehoztunk egy új variánst, ami nagyobb keménység mellett is nyújtja ugyanazt az érzést, ami az eredeti RAD Roller-t egyedivé tette. A kemény RAD Roller ugyanolyan méretekkel rendelkezik, mint normál társa. Első érintésre ez is kellemesen puhának tűnik, akárcsak egy emberi kéz. Ezzel elkerüljük az izmok automatikus befeszülését, ami egy kemény tárggyal való érintkezéskor általában be szokott következni. (Csak gondolj arra, milyen érzés, amikor a fejedet egy téglára hajtod és nem egy párnára.)

A különbség a kemény és normál RAD Roller között a sűrűség. Már első tapintásra érezhető a fekete változat nagyobb keménysége. A két golyó közötti híd is keményebb, így akár függőleges helyzetbe fordítva is nyugodtan használható. Nem fog megbicsaklani, eltörni. Ez különösen akkor előnyös, amikor egy RAD Block-ba helyezed.

Szóval melyik RAD Roller való neked? A válasz a myofasciális feloldás területén szerzett tapasztalataidtól, a testtípusodól, elkötelezettségedtől és attól függ, tested mely részein szeretnéd használni. Ha a következő állítások közül legalább kettő igaz rád, a kemény változatot válaszd:

1. Elsősorban tested alsó régiójára keresel masszázs eszközt.

2. Hozzá vagy szokva a mélyszöveti masszázshoz és a RAD Roller-t hetente több alkalommal szeretnéd használni.

3. Testszöveteid (zsír vagy izom) miatt nehéz elérned a trigger pontokat.

Ha csak egy állítást tartasz magadra érvényesnek, úgy vedd fontolóra inkább a normál vagy puha változatot. Vagy esetleg vegyél egyet mindháromból. Idővel jól fognak jönni.

Kompakt, strapabíró, hatékony és megfizethető.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Feliratkozás várólistára Ha termék újra raktáron lesz, email-ben értesítünk. Kérünk, add meg az email címedet: