ADDUCTOR (ROLLER-REL)

Helyezd a Block-ot a földre és helyezkedj el úgy rajta, hogy a Roller a lehető legközelebb legyen a szeméremcsontodhoz. Hajlítsd be az érintett lábad, hogy ellazítsd az izmokat és gurulj előre-hátra a combhajító izmaidon.

VÁDLI (ROLLER-REL)

Helyezd a Roller-t a Block-ba és tedd rá a lábadat. Gurulj rajta előre-hátra és forgasd a lábad oldalirányban is, hogy minden irányból támadj. Tedd a másik lábad a dolgozó lábra, ha növelni szeretnéd a nyomóerőt.

SUBSCAPULARIS (ROLLER-REL)

A subscapularis az a bosszantó izom, ami komoly váll- de akár csukófájdalmat is tud okozni. Hogy elérd, fordítsd a Block-ot álló helyzetbe és tedd a Roller-t a tetején található mélyedésbe. Hajolj rá a Blockra, úgy hogy a Roller a hónaljad hátsó részénél érintse a tested. Lassan mozgasd a karod előre-hátra, hogy mélyebben megdolgozd az izmokat.

NYAKSZIRT ALATTI RÉSZ (ROLLER-REL)

Hogy elérd a koponya alatti kis izmokat, tedd a Roller-t a Block-ba és feküdj rá. Óvatosan masszírozd át őket kis fejfordításokkal és fejbiccentésekkel.

MELL (ROLLER-REL)

Állítsd fel a Block-ot és tedd a Roller-t a mélyedésbe. Ülj re és hajolj rá a Block-ra, úgy, hogy a Roller a hónaljad első részénél helyzkedjen el. Forgasd lassan a törzsed, hogy keresztirányban is megdolgozd az izmokat.

ARC (ROUNDS-AL)

Helyezd a nagy vagy a közepes Rounds-ot a Block mélyedésébe, hogy könnyen elérhesd az állkapocs-izmokat, a hajvonalat és a halántékot. Csak a fejed súlyát használd és végezz apró körzéseket a feszülő részeken.

NYAK (ROUNDS-AL)

Helyezd a nagy vagy a közpes Rounds-ot a Block mélyedésébe és feküdj rá úgy, hogy a Rounds a nyakad felső részét érintse (itt ered a nyakizmok egy része). Csak a fejed súlyát használd és masszírozd át a az egész nyakad.

TÁROLÁS

Ne feledd, hogy a Block-ban tárolhatod is a Rollered és Rounds-odat is, így könnyen magaddal viheted őket bárhova.

RAD BLOCK ALAPOK

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

Masszázs golyók és labdák

RAD Rounds

7500 Ft

Masszázs golyók és labdák

RAD Roller

10900 Ft11900 Ft

SMR csomagok

RAD Point Release Kit

27500 Ft

Masszázs golyók és labdák

Recovery Rounds

10900 Ft