NAGY ROUND: VÁDLI

Ülj le a földre és a helyezd a vádlid középső részét a Round-ra. Végezz apró köröket a lábaddal, körben az egész vádlidon, 10-20 másodpercenként célterületet váltva. A RAD Block használatával még mélyebbre hatolhatsz.

KÖZEPES ROUND: TALP

Egyik lábaddal óvatosan állj rá a Round-ra (extra pontért asztal alatt is próbálkozhatsz) és lassan gurulj rajta körbe az egész talpaddal. A talp belső felére fordíts kiemelt figyelmet. Ha úgy érzed, túlzottan nagy a fájdalom, változtass a súlypontodon. Egy-egy helyen ne dolgozz tovább 10-20 másodpercnél.

NAGY ROUND: FEJ

A nagy, puhább Round ideális azokon a területeken, ahol a csontot nem fedi vastag szövetréteg. Ilyen például a fej és a nyak. Fogd a kezedbe a Round-ot, döntsd neki a fejedet és menj körbe a koponyádon. Csak a fejed súlyát használd és végezz körkörös mozdulatokat a feszesebbnek tűnő helyeken.

KÖZEPES ROUND: KÉZ

Helyezd a Round-ot egy stabil, kemény felületre, tedd rá tenyered és írj le vele apró köröket. Fordíts különös figyelmet a hüvelykujj alatti vastag izmokra.

KÖZEPES ROUND: ARC

A kezed segítségével, körkörös mozdulatokkal vezesd körbe a Round-ot az arcodon, az állkapocs környékén, a szemöldöködnél és a hajvonaladnál.

KÖZEPES ROUND: NYAK

Állva, vagy székben ülve a kezedet használva helyezd a Round-ot a nyakad hátsó részére, éppen a koponyád alá. Használd a fejed súlyát, hogy nyomást képezz, majd a kezeddel végezz apró körző mozdulatokat.

NAGY ROUND: CSÍPŐ

Ülj le úgy, hogy a nagy Round a csípőd alatt legyen. Végezz apró körkörös mozdulatokat a csípőddel, végig az összes csípőizmon és a vápa körül is.

NAGY ROUND: NYAK

Ülj le egy székre és tedd be a Rod egy felét a térdhajlatodba, majd a lábad behajlításával rögzítsd (vagy egyszerűen tedd a csípőhajlatodba, ahogy a képen látod). A másik kezeddel a Rod átellenes oldalát fogva hengerezd végig a feszítő izmodat egészen a könyökig.

NAGY ROUND: HAMSTRING TAPADÁSI PONT

Ülj egy székre vagy asztalra úgy, hogy a lábad le tudd lógatni. Helyezd a Round-ot az egyik ülőcsontod elé és próbálj apró köröket leírni a csípőddel, hogy fellazítsd a tapadási pont környéki izmokat.

RAD ROUNDS ALAPOK

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

Masszázs golyók és labdák

RAD Rounds

8000 Ft

Masszázs golyók és labdák

Recovery Rounds

11900 Ft

SMR csomagok

RAD Point Release Kit

29000 Ft

Masszázs golyók és labdák

Neuro Ball

11900 Ft