Ingyenes szállítás 20.000 Ft felett.

RAD Roller Logo
RAD Roller Logo

MEDENCE ÉS ALSÓ HÁT MOBILIZÁCIÓ WORKSHOP

Foglald le a helyed most!

Ha sokat ülsz, kínoz a derékfájás vagy csak ráébredtél mennyire be van szűkülve a csípőd mozgása (ami aztán kihat a teljes tested mozgására) és szeretnéd megtanulni, hogyan tudsz változtatni ezen: ne szalaszd el ezt a lehetőséget!

A hétköznapok során alkalmazható elmélettel és gyakorlatokkal gazdagodsz, valamint megtapasztalod egy komplett RAD mobilizálás teljes folyamatát a teszteléstől a javasolt technikákon át a visszamérésig.

Ismerd meg az óraadódat

 

Kiss Borbála

Gyógytornász, egészségfejlesztő wellness terapeuta

Csapatunk egészségügyi hátteréért felel, amire számos továbbképzés, valamint 20+ év tapasztalata biztosítja a megfelelő alapot. Hosszú ideje alkalmazza a RAD koncepcióját és eszközeit praxisában. Ha kérdeznél tőle, írj bátran a bobo@bfour.eu e-mail címre.

Ismerd meg az óraadódat

 

Hoffmann Balázs

RAD Master Coach

Balázs profi sportolói karrierjét amatőrre cserélte, hogy befejezhesse kosárlabda edzői iskoláját, elvégezze a kanadai RAD Master Coach tanfolyamot, és teljes erővel koncentrálhasson a mobilitás fontosságának hirdetésére. Itt éred el: hofi@bfour.eu.

Mivel fogunk dolgozni?

Mit fogunk csinálni?

R

Elmélet és bevezetés

Röviden beszélünk a fasciáról, fontosságáról mozgásunkban. Definiáljuk a mobilitás fogalmát és ismertetjük a RAD szerepét ebben. Beszélni fogunk röviden még a RAD által képviselt felfogás alapjairól is, majd belevágunk a gyakorlati részbe.

R

Felmérés

Elvégzünk néhány egyszerű, a célterületre szabott feladatot és megpróbáljuk megfigyelni, mely’ gyakorlatoknál milyen problémákat érzékelünk.

R

Kezelés RAD eszközzel

Segítségünkkel lágyszövet mobilizációt végzel magadon – a RAD Helix-et, és a Roller-t használva – fellazítva az alsó háti (lumbális) gerinc körüli szöveteket, illetve a medence körüli izmokat. A medencének, mint tartásunk és mozgásunk egyik legfontosabb elemének, kiemelt figyelmet szentelünk.

R

Mobilizáló gyakorlatok

Miután elvégeztük a fascia (és az egyéb szövetrétegek) feloldását, és kaptunk egy kis időt, hogy nagyobb mozgástartományban dolgozhassunk, átmozgatjuk a kezelt részeket néhány speciális tornagyakorlattal.

R

Stabilizáló gyakorlatok

Mivel a feloldás és az átmozgatás önmagában nem elég a tartós eredmény eléréséhez, igyekszünk stabilizálni is a létrejött új mozgástartományt.

R

Újra tesztelés, kérdezz felelek

Ismét elvégezzük a felmérésnél végzett feladatokat és megnézzük, milyen eredményt sikerült elérnünk. Ezután kollégáink örömmel állnak kérdéseitek elé.

Ha szeretnél értesülni a következő workshopról, kérjük, iratkozz fel hírlevelünkre!

Ha szeretnél workshop-ot szervezni, írj nekünk!

5 + 9 =

Feliratkozás várólistára Ha termék újra raktáron lesz, email-ben értesítünk. Kérünk, add meg az email címedet: