Ingyenes szállítás 20.000 Ft felett.

RAD Roller Logo
RAD Roller Logo

ALSÓ VÉGTAGOK ÉS MEDENCE MOBILIZÁCIÓ WORKSHOP

Foglald le helyed most!

A hétköznapok során alkalmazható elmélettel és gyakorlatokkal gazdagodsz, valamint megtapasztalod egy komplett RAD mobilizálás teljes folyamatát a teszteléstől a javasolt technikákon át a visszamérésig.

Ezúttal célkeresztben az alsó végtag és a medence. Ha futsz, biciklizel esetleg mást sportolsz vagy csak időről időre fájnak, bekötnek a lábaid, ne szalaszd el ezt a lehetőséget a tanulásra!

Ismerd meg az óraadódat

 

Kiss Borbála

Gyógytornász, egészségfejlesztő wellness terapeuta

Csapatunk egészségügyi hátteréért felel, amire számos továbbképzés, valamint 20+ év tapasztalata biztosítja a megfelelő alapot. Hosszú ideje alkalmazza a RAD koncepcióját és eszközeit praxisában. Ha kérdeznél tőle, írj bátran a bobo@bfour.eu e-mail címre.

Ismerd meg az óraadódat

 

Hoffmann Balázs

RAD Master Coach

Balázs profi sportolói karrierjét amatőrre cserélte, hogy befejezhesse kosárlabda edzői iskoláját, elvégezze a kanadai RAD Master Coach tanfolyamot, és teljes erővel koncentrálhasson a mobilitás fontosságának hirdetésére. Itt éred el: hofi@bfour.eu.

Mivel fogunk dolgozni?

Mit fogunk csinálni?

R

Elmélet és bevezetés

Röviden beszélünk a fasciáról, fontosságáról mozgásunkban. Definiáljuk a mobilitás fogalmát és ismertetjük a RAD szerepét ebben. Beszélni fogunk röviden még a RAD által képviselt felfogás alapjairól is, majd belevágunk a gyakorlati részbe.

R

Felmérés

Elvégzünk néhány egyszerű, a célterületre szabott feladatot és megpróbáljuk megfigyelni, mely’ gyakorlatoknál milyen problémákat érzékelünk.

R

Kezelés RAD eszközzel

Segítségünkkel lágyszövet mobilizációt végzel magadon – a RAD Rod-ot, Roller-t és Rounds-ot használva – fellazítva a medence körüli izmokat és alsó végtagokat. A medencének, mint tartásunk és mozgásunk egyik legfontosabb elemének, kiemelt figyelmet szentelünk.

R

Mobilizáló gyakorlatok

Miután elvégeztük a fascia (és az egyéb szövetrétegek) feloldását, és kaptunk egy kis időt, hogy nagyobb mozgástartományban dolgozhassunk, átmozgatjuk a kezelt részeket néhány speciális tornagyakorlattal.

R

Stabilizáló gyakorlatok

Mivel a feloldás és az átmozgatás önmagában nem elég a tartós eredmény eléréséhez, igyekszünk stabilizálni is a létrejött új mozgástartományt.

R

Újra tesztelés, kérdezz felelek

Ismét elvégezzük a felmérésnél végzett feladatokat és megnézzük, milyen eredményt sikerült elérnünk. Ezután kollégáink örömmel állnak kérdéseitek elé.

jelentkezés

ALSÓ VÉGTAGOK ÉS MEDENCE MOBILIZÁCIÓ WORKSHOP | ZALAEGERSZEG | 2019. 04. 13.

A workshop időpontja: 2019. április 13. 15:00
Helyszín: Zalaegerszeg. Spirit Pilates és Orientális Tánc Stúdió, Zalaegerszeg, Báthori István u. 2/F. 1. em.
Időtartam: kb. 2 óra

A workshop ára:
6.000 Ft – Ekkor mi biztosítjuk számodra a szükséges eszközöket a workshop idejére.
4.000 Ft – Ha rendelkezel saját eszközzel (bármelyikkel, amit használni fogunk) és azt szeretnéd használni a workshop-on. Mindenképpen hozd magaddal!

Kérünk, kényelmes, a mozgást nem korlátozó ruhában gyere és hozz magaddal egy polyfoam- vagy jógamatracot, valamint egy törölközőt.

fontos általános tudnivalók

A befizetett részvételi díjat lemondás esetén nem tudjuk visszafizetni.
Amennyiben a tanfolyam vagy workshop valamilyen oknál fogva a RAD Roller Hungary (BFour Innovative Tools Kft.) által kerül lemondásra, úgy igény esetén a befizetett összeg visszajár, vagy felhasználható más workshopra, tanfolyamra.

(Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy a tanfolyamokon fotókat is készítünk, amelyet a RAD Roller Hungary oldalain felhasználhatunk. A jelentkezéssel ezt tudomásul veszed. Hozzájárulunk továbbá ahhoz, hogy Te magad is készíts nálunk fotókat, illetve az általunk fotózott és facebookra feltöltött képeket megoszd, azonban a logóink eltávolításához, a fotók megvágásához, bármilyen átalakításához, saját logóval történő ellátásához, valamint üzletszerű felhasználásához nem járulunk hozzá.)

A workshop-on / tanfolyamon mindenki saját felelősségére vesz részt. Ha olyan egészségügyi problémád van, ami kétségessé teszi számodra a workshop elvégzését, kérd ki orvosod, gyógytornászod véleményét.

Mi fog történni, ha jelentkezel?

  1. Ha utalásos fizetést választottál, úgy a díjbekérődet rendszerünk automatikusan elküldni az e-mail címedre. Paypal-os fizetés esetén számlád természetesen egyből kifizetetté válik. (Amennyiben a tanfolyam kezdetéig nem érkezik meg a részvételi díjad, jelentkezésed érvénytelen lesz.)
  2. A beérkezett részvételi díjról elküldjük a számlát és várunk a tanfolyamra.
  3. FIGYELEM!
    A jelentkezés gomb lenyomásával a jelentkezőt fizetési kötelezettség terheli. A weboldalon kezdeményezett megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak és a távollévők közötti kereskedelmi szabályok megfelelően irányadóak.  
    A megrendelő fizetési kötelezettségének köteles határidőre eleget tenni a proforma számlán szereplő feltételeknek megfelelően.
  4. Befizetett részvételi díjat szervezési okból nem áll módunkban visszafizetni lemondás esetén sem. Azonban, ha az eszközt is tartalmazó csomagot választottad és fizetted ki, úgy azt elküldjük a címedre.
Feliratkozás várólistára Ha termék újra raktáron lesz, email-ben értesítünk. Kérünk, add meg az email címedet: