RECOVERY ROUNDS

A YOGA MEDICINE ÉS A RAD TALÁLKOZÁSA

A Recovery Rounds a RAD és a Yoga Medicine szakembereinek közös fejlesztése. Egy puhább eszköz, ami gyengéd érintéssel képes revitalizálni a fasciát és rugalmasabbá tenni a szöveteket. A kutatási eredmények rávilágítottak szöveteink egészségének egy fontos elemére: a fascia hidratáltságára. Ezért szerettük volna termékpalettánkat kiegészíteni egy ezt elősegítő, kevésbé erőteljes masszázst nyújtó eszközzel, ami többcélúan használható, ideális rehabilitáló eszköz.

8900 Ft

Készleten

A Yoga Medicine-es barátaink segítségével megalkotott különálló, puha masszázslabdák segítenek életre kelteni az izmokat, stimulálni a központi idegrendszert a gyorsabb felépülés érdekében, vagy ellazítani a testet puha érintésüknek köszönhetően. Használd akkor is, amikor a RAD Roller vagy a RAD Rounds túl intenzív.

Tömeg 0.156 kg
Méretek 6.5 cm
Összetétel

Szilikon (BPA és Latex mentes)

Vélemények

„Recovery Rounds” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Hogyan használd?

b

Használati utasítás letöltése

Nézd meg, milyen gyakorlatokat végezhetsz az eszközzel. A használati utasítást egyébként minden termék mellé csatoljuk is.

RAD Mobility alkalmazás

Ebben az ingyenes alkalmazásban több, mint 250 videót találsz a RAD termékek használatáról.

Oktatás

Keresd workshopjainkat, tanfolyamainkat vagy érdeklődj gyógytornászodnál, masszőrödnél.

KELLEMES ÉS HASZNOS
Ha a RAD Roller-el való izomlazítást a rolfing-hoz hasonlítjuk, akkor mondhatjuk, hogy a Recovery Rounds használata olyan, mint egy relaxáló svéd masszázs. Ezek a sokoldalúan használható labdák nem fejtenek ki akkora nyomást a célterületre, így igyekeznek nyugtatólag hatni a paraszimpatikus idegrendszerre (mely olyan tudatalatti feladatokért felelős, mint pl. az emésztés). Nagyon fogod szeretni őket a nyakadon, hátadon, csípődön és a vállaidon … bárhol ahol jól esik egy kellemes masszázs.
HIDRATÁLÁS
A fascia egy vékony, háló-szerű szövet, ami körbeveszi és összeköti az izmokat. Mint egész testünk jó része, így ez a szövet is nagyrészt vízből áll. Mikor a fascia feszes és mozgásában korlátozott, olyan, mint egy száraz szivacs: nem tud megfelelően mozogni – így mi sem tudunk megfelelően mozogni. A fasciának is szüksége van hidratálásra. A Recovery Rounds napi használatával elősegíthetjük a folyadékok könnyebb áramlását ebben a szövetben is!
HATÁS AZ IDEGRENDSZERRE
Kutatási eredmények szerint a hengerezésnek nem csak fizikai hatása van, hanem neurológiai is. SMR közben az izmokban található idegvégződéseket, receptorokat is stimuláljuk. A Yoga Medicine szakemberei észrevették, hogy ugyanezeket a hatásokat puhább eszközökkel is el lehet érni. Ezért készül a Recovery Rounds puha szilikonból (keménysége körülbelül egy használt teniszlabdáénak felel meg). Így gyengéd érintéssel is képes kiváltani ezeket az idegrendszeri hatásokat.

RAD ROLLER

RAD HELIX

RAD ROD

RAD ROUNDS

RAD ATOM

RAD CENTRE

RAD BLOCK

RAD KITEK

RECOVERY ROUNDS

RAD AXLE