RAD CENTRE

BELSŐ MOBILIZÁCIÓ

A RAD Centre az egyetlen labda, amit direkt zsigeri lazításra terveztek. Ez a felfújható eszköz a hasfalon keresztül mobilizálja belső szerveidet, de nem éri be ennyivel! Puha érintésével fájdalommentesen át tudja vizsgálni testedet érzékeny csomók (trigger pontok) után kutatva, eközben pedig kellemesen fel is frissíti a fáradt izomzatot.

8900 Ft

Készleten

RAD CENTRE

A RAD Centre segítségével hasfali és belső szervi masszázst is végezhetsz, így tested ezen központi részét is mobilizálhatod. Ez a puha, kellemes tapintású labda rendkívül ügyesen és kíméletesen megtalálja a testeden lévő érzékeny pontokat is, amiket aztán megtámadhatsz valamely céleszközünkkel.

  • Anyaga: PVC.
  • Színe: szürke
  • Mérete: 15-18 cm teljesen felfújva
  • Súlya: 57 g
  • Pumpa a csomagban.
  • Használati utasítás gyakorlatokkal a csomagban.

“A Centre-t minden reggel és este használom, mikor nincs lehetőségem hasmasszázsra menni."

Lola Freeman

jóga rajongó

A HIÁNYZÓ LÁNCSZEM
Az igény egy "has labdára" az ősemberig nyúlik vissza. Akkoriban az emberek valószínűleg több, mint 100x ültek le és álltak fel minden nap. Így a hasüregi nedvek és salakanyagok eljutottak oda, ahova kellett. A mai átlagember több, mint napi 9 órát ül. Ez igen messze van őseink aktivitásától, ami igen rossz hír szerveinknek és emésztőrendszerünknek. A RAD Centre használata aktiválja ezeket a belső szerveket és elősegíti az érintett részek megfelelő keringését, anyagcseréjét.
SZÉP HAS!
Azt nem ígérhetjük, hogy a RAD Centre használatától azonnal "reszelő" hasad lesz. Az igazság az, hogy nem lesz. A hasfali izombeszűkülések azonban drasztikusan csökkenni fognak. Ez sem elhanyagolható, hiszen ha ezek a nagy, vastag izmok nem mozognak megfelelőlen, egyensúlyuk felborul, az a gerincoszlopot is deformálja. A RAD Centre ebben tud segíteni. Puha érintéssel kőkemény eredmények.
TEST SZKENNER
A trigger pontok néha nagyon ügyesen elbújnak és segítség kell, hogy megtaláld őket. Semmi gond. A RAD Centre-re a te személyes "csomó detektíved". Ideális kezelés előkészítő eszköz. Gurulj át rajta a teljes testeddel és időzz el egy kicsit az érzékeny pontokon. Jegyezd meg ezeket a helyeket és dolgozd meg őket valamely céleszközünkkel.

RAD ROLLER

RAD HELIX

RAD ROD

RAD ROUNDS

RAD ATOM

RAD CENTRE

RAD BLOCK

RAD KITEK

RECOVERY ROUNDS

RAD AXLE