A CSAPAT

 

Ismerd meg kicsi, de elkötelezett csapatunkat.

Gerencsér Balázs | BFour Innovative Tools

Gerencsér Balázs

Chef Everything Officer
Az ember, aki igyekszik kézben tartani a dolgokat. Nyugodtan fordulhatsz hozzá bármilyen (főleg üzleti) ügyben, de ha mély szakmai kérdéseid vannak és gyors válaszra van szükséged, inkább a többbieket célozd meg. Hobbi: magashegyi túrázás, foci a kisfiával. E-mail címe: balazs@bfour.eu

Kiss Borbála | BFour Innovative Tools

Kiss Borbála

Gyógytornász, egészségfejlesztő wellness terapeuta
Csapatunk egészségügyi hátterét biztosítja, amire 20+ év tapasztalata megfelelő alapot biztosít. Valami fáj vagy nem vagy biztos benne, hogy jól csinálod a gyakorlatot? Keresd őt! E-mail címe: bobo@bfour.eu. Hobbi: torna, magashegyi túrázás, futás

Soós Georgina | BFour Innovative Tools

Soós Georgina

PR, Sales
Gina aerobic edzői végzettsége és tapasztalata rendkívül fontos cégünknek. Ha kötetlenül szeretnél beszélgetni valakivel a RAD termékekről és koncepcióról, keresd a gina@bfour.eu e-mail címen. Hobbi: aerobic, deep work, futás a gyerekek után.

Hoffmann Balázs | BFour Innovative Tools

Hoffmann Balázs

PR: sport, Szakmai háttérmunka, Oktatás
Balázs profi sportolói karrierjét amatőrre cserélte, hogy befejezhesse kosárlabda edzői iskoláját és teljes erővel koncentrálhasson a Te – a RAD és a profi sport kapcsolatát taglaló – kérdéseidre. Itt éred el: hofi@bfour.eu. Hobbi: kosárlabda, streetball, basketball.

AHOL TALÁLKOZHATTÁL TERMÉKEINKKEL

A RAD ÉRTÉKREND

INNOVÁCIÓ

Innoválni. Újra-innoválni. Újra-újra-innoválni (ha erre van szükség). A szűntelen vágy a még jobb eredmények elérése az, ami az élen tart minket és ez az a belső motiváció, amiért a RAD továbbra is letisztult és utolérhetetlenül funkcionális termékeket tervez.

OKTATÁS

A mozgáshoz kell a test és az agy. A RAD összeköti a kettőt. Mély tudásunknak, tapasztalatunknak köszönhetően jövőbe mutató, könnyen hasznosítható tudást adunk az egészségügyi szakemberek, sportolók és minden élő, lélegző ember kezébe.

ÉLETMÓD

Az egészséges életmód iránti vágy a vérünkben van. Tudjuk, hogy az aktív emberek tovább élnek. Tudjuk, hogy általában boldogabbak is. Azt is tudjuk, hogy a RAD fontos szerepet játszik, hogy mozgásban is maradhassunk még jó hosszú ideig.

INTEGRITÁS

Anyukánknak igaza volt. A becsületesség mindig a helyes irány. A RAD is így áll a vevőihez, partnereihez és saját magához. Ez az, amiért megbízhatóan magas minőségű termékeket gyárt első osztályú vevőszolgálattal megtámogatva és SOHA nem ígér olyat, amit nem tud betartani.

HOZZÁÁLLÁS

Az üzlet komoly dolog, de az életnek nem muszáj annak lennie! A RAD lényege éppen a szó jelentése: teljesen, totálisan rad. Ez az a hely, ahol az ötletből tett lesz, a szenvedély találkozik a profizmussal, miközben mindenki jól érzi magát.

A RAD ROLLER LLC.

Amerikai partnerünk rövid története
A RAD Roller LLC. története egy Boulder nevű amerikai városban kezdődött, Colorado államban.

Az első terméket, a normál keménységű RAD Roller-t Mike Mallory biomechanikai mérnök, és Dan McIntosh profi triatlonista fejlesztette ki. E két feltaláló ezzel a termékkel hiánypótlót alkotott. A RAD Roller létrehozása előtt nem volt olyan masszázs eszköz a piacon, ami ilyen eredményes izommobilizációt tudott volna létrehozni anélkül, hogy fájdalmas nyomást vagy sérüléseket okozott volna a csontoknak, a nyaknak, vagy a hátnak. Ez a szabadalmaztatás alatt álló dizájn nem sokkal később már 3 különböző keménységben volt elérhető. Ezen termék sikerei ösztönözték, hogy egy egész RAD termékvonal jöjjön létre.

A RAD egy egészen egyedülálló, az emberi mozgás által inspirált, bárki számára elérhető termék, ami a test minden izmában megkönnyebbülést képes kiváltani. 

RADRoller Team
AHOL MÉG TALÁLKOZHATTÁL TERMÉKEINKKEL

A BFOUR INNOVATIVE TOOLS KFT.

A RAD termékek közép-európai importőre
RADRoller Team
A BFour Innovative Tools Kft. jelenleg a RAD termékek kizárólagos közép-európai forgalmazója. Meggyőződésünk, hogy a RAD termékek a legjobbak a maguk nemében, ami élettartam garanciával és profi, gyógytornász által támogatott ügyfélszolgálattal kiegészülve vonzó alternatívát kínál más hasonló termékekkel szemben. Ha osztod ezt a véleményünket és úgy gondolod, hogy szeretnél partnerünk lenni, keress minket telefonon, vagy e-mail-ben.

A jövőben újabb innovatív sporttal, fitnesszel és rehabilitációval kapcsolatos termékek közép-európai bemutatását tervezzük.

KIEMELKEDŐ ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

A vásárlás nálunk csak az út kezdete. A végcél a szabadabb mozgás, amihez igyekszünk minden támogatást megadni. Gyógytornászunk ingyenesen megválaszolja kérdéseid, ha pedig a termékkel probléma lenne, élettartam garanciánkra számíthatsz.

INNOVATÍV TERMÉKEK

Mindig csak a véleményünk szerinti legjobb termékeket forgalmazzuk, amik mellé nyugodtan tehetjük nevünket, arcunkat.

PONTOSSÁG

Termékeinket gyorsan, pontosan szállítjuk ki, a vevői kérések maximális figyelembe vételével.

Ismerd meg nagyköveteinket!

Legyél a partnerünk!

Legutóbbi bejegyzéseink

Pin It on Pinterest